Catering

Voor alle gelegenheden

Catering

Catering voor alle gelegenheden

Recepties en Walking Diner

In het leven zijn er redenen genoeg om iets te vieren. Een receptie met de nodige hapjes en drankjes is soms de ideale oplossing! Receptie of een walking diner? Laat het ons weten en wij maken graag een offerte op maat.
Onder vindt u enkele voorbeelden van hapjes die we kunnen serveren.

Catering voor bedrijven

Interesse in een businesslunch binnen het bedrijf, een receptie of een walking diner voor klanten of met je personeelsleden? We kunnen dit voor u tot in de puntjes verzorgen en maken graag voor u een voorstel op maat.


Catering voor evenementen

We hebben reeds veel ervaring met het verzorgen van catering voor (vip) evenementen. Bent u als organisator benieuwd naar de mogelijkheden voor samenwerking? Aarzel niet om ons te contacteren!


Enkele voorbeelden Receptie en Walking diner

Koude hapjes
* huisgemarineerde zalm, roze pompelmoes en mascarpone
* tonijn en soja, wasabi-rijst en gember
* handgepelde grijze garnalen, wortel en coulis van doperwten
* gemarineerde Sint-Jakobsvrucht, ramanas en venkel
* oester met komkommer en gekonfijte citroen
* flan van schorseneren, couscous van broccoli, crème van tomaat (vegetarisch)
* bavarois van roquefort met druiven en walnoten (vegetarisch)
* panna cotta van aardpeer, gerookte heilbot en een sausje van peterselie
* oesterbroodje met gerookte zalm en kruidenkaas
* mousse van ganzenlever, passievrucht en hazelnoot
* salade van avocado met koningscrab en bieslookdressing
* bulger met komkommer, tartaar van tomaat en zeewatergarnaal
* verschillende soorten sushi (zalm, krab, komkommer, tonijn,…)
* carpaccio van Iers rund met pijnboompitten en Parmezaanse kaasschilfers
* Zeeuwse mosselen, doperwten, venkel en zeekraal
* mousse van beenham, mimosa van ei en kervel
* gerookte paling, bloemkool, broccoli en graanmosterd
* …
Warme hapjes
* kort gebakken inktvis met een salade van paprika
* helder champignonsoepje met porto en breidelham
* gevulde Charlotte aardappeltjes, grijze garnalen en zure room
* brandade van kabeljauw en “ Ras El Hanout “
* roereitje met rivierkreeftensnippers en dragon
* wok van boekweitnoodles en gemarineerde kippenreepjes
* kruidige kalfszwezerik met witloof en garam masala
* gebakken ganzenlever, jonagold appel en mango
* …
Zoete hapjes
* mousse van yoghurt, ananas en passievrucht
* panna cotta van citroengras, aardbei en limoen
* donkere chocolade, mango en sinaasappel
* framboos, witte chocolade en amandel
* baverois van mokka, banaan en speculaascrumble
* granité van champagne en munt / granité van bloedsinaasappel
* …